Netsin maksupääte on edullinen ratkaisu

Luottokunnan eli nykyisen Netsin tarjoamaa maksupäätettä ja siihen liitettäviä palveluita voidaan pitää markkinoiden edullisimpana vaihtoehtona, ja siksi jo todella monet ovat valinneet omaksi vaihtoehdokseen siinä vaiheessa, kun maksupäätteen hankkiminen on tullut ajankohtaiseksi.

Vaikka kilpailu maksupäätemarkkinoilla onkin kovaa suuren kysynnän ja yleistyvän maksukorttikulttuurin vuoksi, ei luottokunnan maksupääte takuulla häviä muiden palveluntarjoajien maksupäätteille.

Monipuolisten laitteiden ja palveluiden tarjontaa

Nets, entinen Luottokunta tarjoaa asiakkaidensa käyttöön todella monipuolisen valikoiman erilaisia maksupäätteitä niihin liittyvine palveluineen. Valittavana on niin kannettavia kuin pöytämallisiakin maksupäätteitä, jotka ovat uusimpien sertifikaattien mukaisia. Luottokunta tarjoaa maksupäätteitään vuokralle niitä tarvitseville, joten kalliita laitteistoja ei tarvitse ostaa itselleen, mikä mahdollistaa laitteiden ajantasaistamisen säännöllisin väliajoin.

Netsin maksupäätteen hankkiessaan asiakas saa käyttöönsä myös paljon erilaisia palveluita. Erilaiset laitteistoon kuuluvat ohjelmat, tapahtumien välitys- ja varmennuspalvelu, tekninen tuki ja automaattiset päivitykset nimittäin kuuluvat hintaan. Myös käyttötuki on maksutonta niin arkena kuin viikonloppunakin.

Netsin maksupäätteen kustannukset

Koska Nets maksupäätettä ei tarvitse ostaa omakseen, eivät kulutkaan ole kovin suuret. Hieman maksupäätteen mallista ja käytöstä riippuen sen vuokrahinta on suurin piirtein 30 ja 40 euron välillä. Tämän vuokrahinnan lisäksi peritään vielä noin 50 euron suuruinen toimitusmaksu.

Maksupäätteen käytöstä laskutetaan provisiopalkkionperiaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisesta maksutapahtumasta peritään provisio, joka on aina vähintään 4 senttiä. Debit –maksuista peritään provisiota 0,30 % mukaan, mutta enintään kuitenkin vain 75 senttiä. Credit –maksuista sen sijaan peritään prosenttipohjaisten tunnuslukujen mukaan.

Kokonaisuudessaan Luottokunnan maksupäätteen hankkiminen on markkinoiden edullisin vaihtoehto. Tämän takaa maksupäätteeseen liittyvien palveluiden saaminen samaan maksupäätteen vuokrahintaan.

Nets -maksupäätteen voi saada vain palvelusopimuksen tehnyt henkilö tai yritys

Luottokunnan eli Netsin maksupäätteen saamisen edellytys on voimassa oleva kauppiassopimusluottokunnan kanssa sekä tämän kanssa tehty palvelusopimus.

Luottokortti.org
Logo