ST1 Visa vuosimaksuton luottokortti

ST1 visa bensakorttiHae vuosimaksutonta St1 Visa -korttia kätevästi netistä ja saat luottopäätöksen saman tien. Kaikki kortilla tehdyt ostokset kerryttävät etua ja tarkoittavat sinulle edullisempaa polttoainetta St1- ja Shell -asemilla.

 

 

Paljon etuja

Autoilija, säästä polttoainekuluissa St1 Visa -kortilla:

  • 2% etua St1- ja Shell -asemilla tehdyistä ostoksista ensimmäiset 6 kk
  • Aloitusedun jälkeenkin jatkuvana etuna 1% St1- ja Shell -asemilla tehdyistä ostoksista
  • 0,5% etua kaikista muista ostoksista Suomessa ja ulkomailla (ruoka, vaatteet, matkat…)
  • Ei avaus- eikä vuosimaksua
  • Jopa 40 vuorokautta korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Mahdollisuus maksaa lasku kerralla tai useammassa pienemmässä erässä.
  • Laske säästösi sekä hae korttia osoitteessa: www.ST1Visa.fi

Autoilijan Visa -kortilla 30 miljoonaa paikkaa pienentää polttoainelaskua!

Hae vuosimaksutonta St1 Visa -korttia kätevästi netistä ja saat luottopäätöksen saman tien. Kaikki kortilla tehdyt ostokset kerryttävät etua ja tarkoittavat sinulle edullisempaa polttoainetta St1- ja Shell -asemilla. Ensimmäisen puolen vuoden ajan St1- ja Shell-asemilla tehdyt ostokset kerryttävät 2% etua ostosten summasta ja tämän jälkeenkin 1%. Kaikkialla muualla tehdyistä ostoksista saat St1 Visalla 0,5% etua, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Paikkoja edun kerryttämiseen riittää, sillä St1 Visa hyväksytään maksuvälineenä noin 30 miljoonassa ostopaikassa – ruokakaupoista nettikauppoihin. Kertyneet edut hyvitetään St1 Visa -laskulla uusista St1- ja Shell-asemilla tehdyistä ostoksista. Näin saat aina vaikkapa bensiiniä kaupan päälle.

Hae tästä

Luottokortti.org
Logo