Stockmann luottokortti

Stockmannin MastercardStockmann luottokortti eli Stockmann MasterCard on edullinen luottokortti Stockmannin kanta-asiakkaille. Kortilla ei ole kuukausittaisia maksuja, eli asiakas maksaa vain luoton käytöstä.

Käyttämätön kortti ei maksa mitään, mutta silloinkin, kun luotollisia maksuja on kertynyt, on niillä aina 30 päivää takaisinmaksuaikaa. Stockmann luottokortti käy maksuvälineenä lähes kaikkialla, mutta Stockmannin liikkeissä sillä saa lisäksi erilaisia kanta-asiakasetuja.

Miten Stockmann luottokortin voi saada?

Luottokortin voi saada täyttämällä hakemuksen Internetissä Stockmannin kotisivuilla tai tavaratalojen kanta-asiakaspisteessä. Myös Stockmann Beauty – myymälöissä ja Seppälöissä on mahdollista täyttää hakemus luottokorttia varten. Kortti on aina henkilökohtainen. Siihen voi kuitenkin liittää rinnakkaiskortteja joko luotolla tai ilman. Pääasia on, että kaikilla perheenjäsenilläkin on omat korttinsa. Kortin voi saada käyttöönsä riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaana korttia hakeva on.

Mitä etuja Stockmann luottokortin käyttämisellä saa?

Stockmannilla on paljon yhteistyökumppaneita, joten tarjouksiakin tulee eri paikoista, joista kortin haltija pääsee sitten hyötymään. Kaikki Stockmann MasterCard -kortin luotto-ominaisuudella tekemät ostokset rekisteröityvät myös asiakkaan kanta-asiakaskortille ja vievät häntä hänen käyttämänsä summan verran lähemmäs Exclusive- asiakkuutta, jossa taas on omat etunsa. Nordeassa tiliänsä pitävät voivat myös liittää korttiin debit -ominaisuuden, jolloin maksutapahtumat veloitetaan suoraan tililtä.

Stockmann luottokorttiin liittyvät verkkopalvelut takaavat sen, että asiakas voi milloin vain tarkistaa luottonsa tapahtumat ja saldon. Myös luoton ominaisuuksien muokkaaminen ja luottorajan korotuksen hakeminen onnistuu kätevästi netin kautta.

Kuinka luottokortilla maksetut ostokset maksetaan?

Kortilla tehdyillä ostoksilla on 30 päivän takaisinmaksuaika. Asiakas itse valitsee takaisinmaksuprosentin, jonka tulee olla vähintään 3 %, sekä laskunsa eräpäivän. Kuukaudessa on mahdollista pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta, kunhan ne eivät ole peräkkäiset kuukaudet.

Lisätietoja
Lisätietoja luottokortista saa osoitteesta: www.stockmann.com

Luottokortti.org
Logo