Prepaid-luottokortti antaa vapautta ja turvaa

Samalla, kun yhä useampi on kokenut taloudellisisa menetyksiä ja luottotiedottomien määrä kasvaa, kasvaa myös tarve luoda uusia palveluita erityisesti sille isolle ihmisryhmälle, jolla ei ole mahdollisuutta hankkia perinteistä luottokorttia. Toisaalta uusista palveluista hyötyvät myös tarkat ja taloudelliset ihmiset, joille velaksi eläminen ei tule kysymykseen. Prepaid-luottokortti on räätälöity turvalliseksi vaihtoehdoksi nykyisten luottoon perustuvien korttien rinnalle, eikä luottohäiriömerkintä ole kortin hankkimisen esteenä. Prepaid-luottokortilla ei voi elää yli varojensa.

Miten Prepaid-luottokortti toimii?

Prepaid-luottokortin toiminta perustuu kortille ladattavaan, pankkitilistä riippumattomaan rahasummaan. Rahaa voi siirtää suoraan pankkisiirrolla, mutta vaikka kortti katoaisi esimerkiksi ryöstön yhteydessä, sillä ei saa tiliä tyhjäksi. Prepaid-luottokortti on pankkitilistä riippumaton maksuväline, jolla voi maksaa vain siihen ladatulla summalla, eikä sillä voi ostaa luotolle.
Prepaid-luottokortilla voi maksaa kuten tavallisella luottokortilla esimerkiksi ruokaostokset kaupassa tai sähköisesti verkkokaupoissa. Osa korteista onkin saatavilla vain sähköisenä versiona.
Useimmiten Prepaid-luottokortin hakeminen tapahtuu täyttämällä sähköinen hakemustuotteen tarjoajan verkkosivuilla. Hakijalta edellytetään täysi-ikäisyyttä, mutta mahdollinen maksuhäiriömerkintä ei ole kortin myöntämisen esteenä.

Moneybookers -kortti

Kun puhutaan luottokorteista, monelle tulee ensimmäisenä mieleen MasterCard. Moneybookers Prepaid onkin MasterCard -ympäristössä toimiva Prepaid-luottokortti, jota voi käyttää maailmanlaajuisesti, käytännössä samoin kuin mitä tahansa MasterCard -luottokorttia.

Moneybookersin Prepaid -luottokortista ei koidu käyttäjälle varsinaisia kuukausimaksuja, ja vuosimaksukin on vain 10 euroa. Moneybookers Prepaidiin voi käydä tutustumassa Moneybookersin verkkosivuilta.

Luottokortti.org
Logo