Point vuokraa maksupäätteet kuukausimaksulla

Point tarjoaa kuukausimaksua vastaan käyttöön maksupäätteen ja siihen liitetyt asiakkaan toivomat ja tarvitsemat palvelut. Edullinen kuukausimaksu, määräaikainen vuokrasopimus sekä tarpeelliseksi katsotut tukitoimet takaavat sen, että maksupäätteen käyttöön ottaminen on helppoa ja sen uusiminen tarvittaessa uudempaan laitteeseen onnistuu hyvin.

Maksupäätteitä on tarjolla erityyppisiin tarpeisiin

Pointin suuresta laitevalikoimasta itselle sopivimman maksupäätteen valitseminen on helppoa. Jos kassapaikka on aina kiinteä, eli rahastus tapahtuu samassa paikassa, kannattaa maksupäätteeksi valita kiinteä pöytämallinen maksupääte, jonka käyttäminen on lisäksi edullisinta muihin maksupäätteisiin verrattuna.

Jos kuitenkin haluaa ja tarvitsee mieluummin kannettavan maksupäätteen, senkin saa Pointilta. Kannettavan maksupäätteen etuna on nimenomaan sen kannettavuus, jolloin kassan paikka voi vaihdella, eli rahastusta voidaan hoitaa vapaammin eri paikoissa.

Jos maksupäätetarve on sellainen, että sen toimintaa ei jatkuvasti ole henkilökuntaa valvomassa, täytyy valita miehittämätön maksupääte. Point tarjoaa asiakkaidensa käyttöön tarvittaessa maksupäätteen, joka toimii tavallisen maksupäätteen tavoin, mutta miehittämättömänä.

Palvelut mitoitetaan tarpeen mukaan

Kun sopivin laite on löydetty, tulee ajankohtaiseksi miettiä, millaisia palveluita haluaa siihen liittää. Pointin kautta maksupäätteen kaveriksi saa määräaikaisen sopimuksen palveluista, jotka on jaoteltu kolmeen tasoon, ja joista asiakas voi valita mieleisensä.

Basic taso on yksinkertaisin palvelutaso, ja siihen kuuluu itse maksupäätteen lisäksi ohjelmiston lisenssi ja reititys- ja huoltopalvelut. Nämä saa käyttöönsä edulliseen kuukausihintaan, joka pöytämalliselle maksupäätteelle on 28,50 ja kannettavalle 36,50 euroa.

Premium palvelutaso sisältää puolestaan Basic tason palveluiden lisäksi Point raportoinnin ja laajennetun asiakaspalvelun. Nämä ja lisäksi vielä laiteturva saa puolestaan Premium Plus palvelupaketilla. Hinnaltaan Premium on 33 ja 41 euroa ja Premium Plus puolestaan 43 ja 51 euroa.

Luottokortti.org
Logo