Luottokortti kännykässä

Voi kuulostaa äkkiseltään oudolta, jos puhutaan siitä, että kännykässä voisi olla luottokortti. Kuulosti mahdottomalta tai ei, nyt se kuitenkin on mahdollista. Tämän ilmiön taustalla on yleensä pieniin pikavippeihin erikoistunut rahoitusyritys nimeltään Everyday, joka myöntää asiakkaalleen pienen lainan, jota asiakas voi sitten käyttää mielensä mukaan.

Tätä myönnettyä lainaa voi sitten nostaa joko pikku hiljaa tai koko summan kerralla. Asiakas itse voi tämän päättää. Näin ollen myönnetty laina toimii siis samaan tapaan kuin luottokortti kännykässä, sillä rahaa saa siirrettyä omalle tililleen tekstiviestillä.

Everyday.fi - luottokortti kännykässä
Everyday.fi - luottokortti kännykässä
Hae 2000€ suuruista, joustavaa Everyday-luottolimiittiä. Käytä oman maun mukaan.

Onko järjestely turvallinen?

Kännykällä nostettavat lainat ovat pelivara yllättäviin tilanteisiin, sillä se on hyvin käytännöllinen niin koti- kuin ulkomaanreissuillakin. Sen käyttämiseen tarvitsee nimittäin vain oman kännykän tai pääsyn Internetiin. Joustavan nostoaikataulun lisäksi asiakas voi valita jokaisen noston takaisinmaksuun itselleen parhaiten sopivan aikataulun 1-3 kuukausierästä. Järjestely on turvallinen, koska lainaa myönnetään vain hyvin raha-asiansa hoitavalle, täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle. Lisäksi tunnistautumiseen käytetään yleensä verkkopankkitunnuksia ensimmäistä kertaa lainaa haettaessa.

Kuinka voi saada kännykkään tällaisen luottokortin?

Lainaa haetaan Internetissä rahoitusyrityksen kotisivuilla täytettävällä verkkohakemuksella. Ensimmäisellä hakukerralla lainaa hakevan täytyy yleensä rekisteröityä ja tunnistautua käyttämällä jo olemassa olevia verkkopankkitunnuksia. Jatkossa lainaa voi sitten hakea pelkällä kännykän tekstiviestilläkin.

Onko tällaisessa järjestelyssä jotain muita kuluja?

Luotoissa ei aina ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Sen sijaan luotonsaajan maksettavaksi tulee yleensä hinnaston mukaisesti nostoprovisio, joka on enintään 10 % nostettavasta summasta sekä hoitokulua, jotka voivat olla esimerkiksi 5 euroa / maksuerä. Puhelinlaskun yhteydessä maksettavaksi tulevat tietenkin itse hakemiseen liittyvät tekstiviestikulut. Lainan myöntäjä tietenkin päättää kulujen suuruudesta ja näissä voi olla suuriakin eroja eri yritysten välillä. Siksi vertailu kannattaa.

Everyday.fi

  • EverydayKuin luottokortti kännykässä
  • Luottoraja aina 2000€
  • Joustava vaihtoehto
  • Laina jatkuvasti käytettävissä

Luottokortti.org
Logo